träffar

Träffar
Träffar 2018

 för Vassruggar under 2018. Jag lägger upp då o då när/om det dyker upp något mer.Kennel Tomthults o Vassruggens  traditionella kennelläger


går av stapeln den  4-5 augusti. Vi är vid Ransbers Herrgård och jag har bokat in  bruksården bakom herrgården. Inbokat från fredag. Våra superinstruktörer är Katarina o Thomas från Kopparhults kennel. För mångal av er är det gamla bekantskaper och för nån är det en ny , men  de är mycket kunniga, några av de bästa! !   Jag kommer med mera upplysningar om priser anmälningstider mm senare i vår.


Rumspriserna är desamma som förra året eftersom vi bokade redan då., dvs 200 kr per person o natt. Som vanligt kan ne även komma på fredag eftermiddag o ligga över. Husvagnsplatserna finns nu bara nere vid parkeringen, intill herrgården. Det finns inte plats vid bruksgården. Våra instruktörer skall i första hand stå där. Kostnaderna för lunch lördag o söndag samt middag lördag kväll försöker vi hålla på samma pris dvs 200 kr per person. Frukost tar ni med själva och även om ni vill grilla fredag kväll. Instruktörskostnaderna blir ca 1200. PM är på G.

Valpträff H-kullen (Röja/Eros)


En första valpträff för H-barna planeras isöndagen den 19 augusti.


Nu har jag ett datum för kenneltäffen, söndag den 19 augusti kommer Anne-Charlotte hit och pratar lite valp, kollar på er och er hund, alltså har en liten valpkurs med er. Vi träffas kl 10 på min parkering och sen får vi se om vi far vidare ut i skogen. Vi äter lunch hemma eller mölignen ute i skogen. .Det blir inte så länge. Anne-Charlotte skall åka hem till Sderköoing söndag em. Räkna med en tid på cirka 4 timmar, 10-14 .


Bildekal

Snygg Odin med fågel